START2ACT Soutěž - Letní výzva

START2ACT Soutěž - Letní výzva

Zatímco teplo v létě je přínosné pro dovolenou na pláži, v kanceláři, kde se snažíme soustředit na jisté úkoly, se může rychle stát velkou přítěží. Většinou tento problém řešíme zapnutím klimatizace a často nedbáme na finanční dopady, které naše chování může mít, stejně jako dopady na naše životní prostředí.

Abychom navzdory vysokým teplotám motivovali mladé firmy k úsporám energie, spustili jsme speciální START2ACT Letní soutěž pro mladé malé a střední podniky a startupy, která běží od nynějška až do 8. září 2017.

Letní výzva se snaží motivovat mladé malé a střední podniky a startupy ke kreativním a inovativním způsobům, jak udržet v létě kancelářské prostory vychlazené. Účastníci soutěže mají možnost vyhrát Amazon Fire Tablet.

Doufáme, že obdržíme velké množství překvapivých, jedinečných příspěvků prostřednictvím obrázků a videí na naše #S2Achallenge twitterové vlákno nebo naši emailovou adresu (info@start2act.eu)! 

Pro více informací o Letní soutěži prosím klikněte zde: http://www.cz.start2act.eu/online-energy-saving-platform/energy-saving-competition

Sledujte soutěž na Twitter, Facebook, and Linkedin.

 

Připojte se a začněte Letní výzvu!

A nap energiamegtakarítási tippje!
Az energia pénz: amikor az energiáköltségek nőnek, a hozam azonban nem változik, érdemes változatni az áramfogyasztási szokásokon.

Hasznos volt?