Energetická účinnost v praxi pro Startupy

 

Posláním projektu START2ACT je pomoc mladým začínajícím podnikům = startupům šetřit energii a náklady na ni a to pomocí jednoduchých nízkonákladových úsporných opatření zavedených do praxe i do jejich běžného života.

V rámci PITCH NIGHT, večera pořádaného společností Prague Startup Centre, za přispění partnerů společností ENVIROS a MICROSOFT, byla 22.6.2017 odstartována série eventů pro startupy. Více než 30 účastníkům byly prezentovány informace o projektu START2ACT, možnosti mentoringových aktivit na téma energetická účinnost pro startupy a online vzdělávací aktivity projektu jako jsou například interaktivní sociální online platforma, sekce "zeptejte se odborníka" a E-lerningové aktivity.

V následujících měsících budou následovat další mentoringové aktivity pro startupy, nepropásněte příležitost!

Informujte se o dalším eventu ve Vaší blízkosti prostřednictvím start2act@enviros.cz a navštěvujte nás pravidelně na http://cz.start2act.eu pro nové informace a online aktivity projektu.

Více akcí, které budou následovat napříč Evropou, organizuje konsorcium partnerů START2ACT.

 

 

 

 

 

 

A nap energiamegtakarítási tippje!
Hívd fel alkalmazottaid figyelmét az energiafogyasztással kapcsolatos teendőkre. Az energiapazarló viselkedés sokszor rejtve marad.

Hasznos volt?